Diskusija o "kadrovima" RTVOK može da bude beskonačna.. Koliko smo već puta započinjali temu o tome..ali realno gledano, čim njima "slika" u Kovačici nije kristalno jasna, odmah možeš da znaš kakav je tek program.. Morali bi malo da porade na tome..ako ne mogu, onda i to što ti stancsi kažeš: "
Ako oni u tome ne uspevaju treba promeniti kadrove i tačka.Nema ljutiš."
Nego, zašto misliš da bi novine bile greška i da ne bi niko kupovao? Koliko ljudi kupuje "Hlas L'udu"? Da novine imaju prikladan i dobar sadržaj, koji bi obuhvatio sva naselja opštine, bavio se raznim temama, bio na neki način "interaktivan" sa čitaocima (pravio ankete, ispitivao šta žele da čitaju i sl..) i naravno ako bi cena bila pristupačna (što bi moglo da se postigne na razne načine), i te kako bi ljudi bili zainteresovani za njih.. A hvala Bogu, Kovačica ima mnogo dobre novinare, samo što njima ne dopuštaju da rade ono što najbolje umeju, verovatno zbog političke pripadnosti..ali to je vec offtopic..
To je neko moje mišljenje..hoću da čujem i vas, da ne pišem samo ja ovde..
Evo još jednog primera "najudarnije" vesti na sajtu rtvOK..čisto da se potsetimo na "kadrove" i profesionalno izveštavanje..

Ljudski nemar
Na izlazu iz Kovačice, tamo gde počinje parcela Poljoprivrednika i gde se izlazi na atarski put neki nesavestan čovek je pored puta ostavio uginulu kozu. A pored koze polako je nikla i mala divlja deponija smeća. Dvadesetak metara dalje u travi leži i uginula lisica.
Nakon naše dojave reagovale su nadležne inspekcijske službe i uginule životinje su uklonjene.
Nije tema o radu rtvOK ali morao sam..