Pravila moraju da se poštuju ako nije imao dozvolu za rad a nije imao onda to je to, a druga je priča da je neko sa vrha vlasti mogao da interveniše pa da radio Padina dobije neku ograničenu frekvenciju...u principu to nije bila "radio Padina" nego "radio Pablo"

Često se koristila za izražavanje političkih stavova samo jedne strane što i nije bilo fer....
Ja sam iz Padine i retko sam slušao radio Padinu...mrzeo sam muziku koju su puštali jer dotični muzički urednik nije uopšte imao ukusa za kvalitetnu slovačku muziku (puštao je svakakve budalaštine)...moram da ispravim kolegu koji je pogrešio jer se poslednjih godinu dana na radio Padina puštala samo slovačka muzika....
Žao mi je što su ugasili stanicu jer je to bila bukvalno jedina zanimacija starijim sugrađanima koji su tu stanicu rado slušali....stanica se koristila i kao sredstvo oglašavanja pa su ljudi kojima je to bilo potrebno mogli da kupe razne stvari u selu po povoljnim cenama a često su i puštali servisne informacije o događajima u selu....
Ja sam za to da se ponovo otvori radio Padina ali da bude seoska a ne privatna.....da se dovedu u stanicu mlađi ljudi koji imaju ideje i znanje i volje za rad u medijima...možda deca iz osnovne škole pa će onda da bude stanica i popularnija i verovatno je neće zatvarati zbog političkih pitanja...